Ada Turism
  • Menu
  • Menu
Excursie de 1 zi : Sinaia - Castelul Peleș - Castelul Pelișor - Mânăstirea Sinaia - Muzeul Cinegetic Posada - excursie adulți

GRUP MINIM: 40 PERSOANE

2 SENIORI GRATUIT/EXCURSIE (primesc pensia minimă garantată)

CASTELE ȘI MUZEE

București – Sinaia – Posada – București

OBIECTIVE TURISTICE PROPUSE:
Castelul Peleș
(informații utile) – construit la iniţiativa primului Rege al României, Carol I, în afara perimetrului comunei Podul Neagului, localitate cu o suprafaţă de 24 de km în anul 1874, an în care, din iniţiativa suveranului, comuna primeşte numele de Sinaia.
Castelul Pelișor (informații utile) – parte integrantă a vastului ansamblu arhitectonic creat de regele Carol I pe valea pârâului Peleș, într-o perioadă ce se suprapune practic întregii sale vieți trăită în Romania. În paralel cu castelul Peleș, au fost construite, în apropiere, Casa Cavalerilor, Economatul, Casa Corpului de Garda, Casa Arhitecților, Casa Grădinii, iar mai târziu, între 1899 – 1902, Castelul Pelișor, un dar oferit de regele Carol I principilor moștenitori.
Mânăstirea Sinaia (informații utile) –  de peste trei secole Mănăstirea Sinaia străjuieşte pitoreasca vale a Prahovei, fiind situată în cadrul Masivului Bucegi, la poalele Muntelui Furnica, la altitudinea de 860 de metri.
Muzeul Cinegetic Posada (informații utile) – Castelul de la Posada a fost ridicat din porunca domnitorului Gheorghe Bibescu în anii premergători revoluției de la 1848. A fost conceput ca un conac din piatra de râu în maniera tradițională a construcțiilor românești din zona de munte.

Obiectivele turistice sunt orientative. Este posibil ca timpul nu permită vizitarea tuturor obiectivelor propuse.
Pentru vizitarea altor obiective turistice care nu se afla pe traseul menționat, prețul se recalculează.

de la 175 lei/adult

PRETUL INCLUDE:
– transport cu autocare clasificate, 3*;
– taxele pentru parcări.
2 seniori gratuit (primesc pensia minimă garantată)

PRETUL NU INCLUDE:
– rezervările și taxele de intrare la obiectivele turistice;
– taxele de intrare în orașe;

INFORMAȚII:
Acte necesare:
C.I., talon pensie pentru intrarea la obiectivele turistice;
Plecări: miercuri-duminică, la cerere;
Locație de plecare & retur: se stabilește pentru fiecare grup;
Ora de întâlnire: 06:30; ora de plecare: 07:00

NOTĂ:

  • OFERTA ESTE LA CERERE
  • Tarifele sunt aproximative, cele finale fiind atunci când există comandă fermă (dată de desfășurare, număr turiști) și confirmarea disponibilității la transport și/sau la cazare;
  • Tarifele si disponibilitățile pot suferi modificări în funcție de evenimente (economice, război, pandemie etc.) independente de furnizorii de servicii turistice (agenție de turism, transportator – autocar);
  • Agenția își rezervă dreptul de a reordona programul excursiei, în anumite situații speciale determinate de factori independenți de voința agenției, cu respectarea în totalitate a serviciilor incluse în program. Programul turistic se desfășoară în baza contractelor interne încheiate;
  • Distribuția locurile în autocar se face în ordinea înscrierii, sau cea stabilită cu reprezentantul grupului înaintea plecării.
  • Agenția de turism poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința turistul cu 15 zile înainte de data plecării. 
  • Oferta supusă unor termene și condiții.
Hartă traseu