Ada Turism
  • Menu
  • Menu
Excursie de 1 zi: Zimbrăria Neagră Bucșani

2 ELEVI GRATUIT/EXCURSIE (situație materială dificilă, media generală din anul încheiat minim 9.00)

ZIMBRĂRIA NEAGRĂ

București – Târgoviște –  Bucșani (Zimbrăria Neagră) – Potlogi – București

Obiective turistice propuse:
Pentru Târgoviște vă propunem: Ansamblul monumental Curtea Domnească (informații aici), Biserica Domnească, Turnul Chindiei; Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești; Mânăstirea Stelea; Muzeul Poliției Române (informații aici)
Bucșani – Zimbrăria Neagra reprezintă o idee perfecta de a explora mediul de viata în care aceste animale trăiesc. Toate cele 41 de animale au fost botezate cu nume care încep cu „ro”. Născut în iunie 1986, Rociu este cel mai vârstnic zimbru. Alți zimbri poartă nume ca Rococo, Rotunda, Rogojan, Romario, Roberta și chiar Robokap.
În anul 1698, Constantin Brâncoveanu, domnul Țării Românești a ridicat, din temelii, o curte domnească la Potlogi, în centrul căreia se afla palatul. Curtea de la Potlogi a fost zidită pentru Constantin, fiul cel mare și prezumtivul moștenitor al tronului țării.
Palatul de la Potlogi constituie o emblemă a stilului brâncovenesc.
Logofătul Radu Greceanu, cronicarul oficial al domnitorului, nota cum, în iulie 1698, “măria sa în București n-au mai șezut, ci s-a ridicat de au mers la Potlogi, de au văzut casele mării sale ce se lucra acoloˮ.

Obiectivele turistice sunt orientative. Este posibil ca timpul nu permită vizitarea tuturor obiectivelor propuse.
Pentru vizitarea altor obiective turistice care nu se afla pe traseul menționat, prețul se recalculează.

de la 115 lei/elev

PRETUL INCLUDE:
– transport cu autocare clasificate, 3*;
– taxele pentru parcări, autostrada
1 gratuitate la 7 elevi (6 cadre didactice însoțitoare)

PRETUL NU INCLUDE:
– rezervările și taxele de intrare la obiectivele turistice;
– taxele de intrare în orașe;

INFORMAȚII:
Acte necesare:
carnetul de elev, vizat la zi;
Plecări: sâmbăta și duminica;
Locație de plecare & retur: lângă sau în apropierea școlii;
Ora de întâlnire: 06:30; ora de plecare: 07:00;
GRUP MINIM 40 ELEVI

NOTĂ:

  • OFERTA ESTE LA CERERE
  • Tarifele sunt aproximative, cele finale fiind atunci când există comandă fermă (dată de desfășurare, număr turiști) și confirmarea disponibilității la transport și/sau la cazare;
  • Tarifele si disponibilitățile pot suferi modificări în funcție de evenimente (economice, război, pandemie etc.) independente de furnizorii de servicii turistice (agenție de turism, transportator – autocar);
  • Agenția își rezervă dreptul de a reordona programul excursiei, în anumite situații speciale determinate de factori independenți de voința agenției, cu respectarea în totalitate a serviciilor incluse în program. Programul turistic se desfășoară în baza contractelor interne încheiate;
  • Distribuția locurile în autocar se face în ordinea înscrierii, sau cea stabilită cu reprezentantul grupului înaintea plecării.
  • Agenția de turism poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința turistul cu 15 zile înainte de data plecării. 
  • Agenția Ada Turism nu plătește bani pentru realizarea grupurilor de elevi, pentru excursii de 1-4 zile și tabere școlare.
  • Oferta supusă unor termene și condiții. 
Hartă traseu